Food and fashion are they friends or enemies?



My best friend is a fan of rituals, especially the weekend. There are those that only takes like burst through the vacuum in hippie attire.
For other rites, such as how the market every Saturday morning at 9AM. she needed company. The first time she offered me to go with her, I thought she was joking just a few seconds for the time .. but it was not. Moreover, her arguments to convince me were so turned that I accepted :
At your age it is time to eat healthy.
I plead guilty, some nights the jar of Nutella is my best friend.
Sleeping too much makes neurons amorphous and habits are crazy guard.
In this regard, she was right, I felt like my bed was cozy arms and held me ... You never felt this way after a week exhausting work?
I finally arrived..But late at the adress. My friend waiting for me as usual and sublime, welcome me with a smile ultra white.
Hello my sweetie ! you look terrible !


Hi... I grumbled. And after few steps, I so surprised to discover a farm, Coral Tree Farm, just a few kilometers from the city. The owner Laurel is a gentle and caring lady. She offers organics fruits and vegetables in season, she picked for us.

I think my leather clutch Proenza Schouler will be a fair bit to put more these vintage tomatoes.

Fortunately, my friend its large bag.
They exchange recipes and enthusiastic I find myself involved. A guy with long hair, arms full of sunflowers wilted (do not ask me what it was!) We propose basil and rosemary, cut yourself.
Wow!
In return, I am drunk with the fresh air, my friend, healthy and vegetarian (not me, I just can not always!) Prepares lunch in a trice, give me a cup of green tea ... My taste buds tremble seeing the pasta simply dressed with olive oil, fresh basil and tomatoes.

Who says fashion and food did not mix?







Ma meilleure amie est une fan de rituels, surtout ceux du week-end. Il y a ceux qu'elle assume seule comme s'éclater en passant son aspirateur en tenue hippie.
Pour d'autres rites, comme celui de faire son marché tous les samedi matin à 9h pétante, elle a besoin de compagnie. La première fois qu'elle m'a proposée de l'accompagner, j'ai cru juste quelques secondes qu'elle plaisantait pour l'heure..mais en fait non. De plus, ses arguments pour me convaincre étaient si bien tournés que j'ai accepté.
A ton âge il est temps de manger sainement.
Je plaide coupable, certains soirs le pot de Nutella est mon meilleur ami.
Trop dormir rend les neurones amorphes et les habitudes sont des garde fous.
A ce sujet, elle avait raison, j'avais l'impression que mon lit avait des bras douillet et me retenait...Vous n'avez jamais ressenti cela après une semaine harassante à travailler ?
J'arrive enfin ...mais en retard au lieu de rendez-vous, mon amie m'attendait sublime comme d'habitude et m'acceuillle avec un sourire ultra blanc.
Bonjour ma chérie ! tu as une mine affreuse.

Salut, ai je murmuré. Après quelques pas, j'étais stupéfaite de découvrir une ferme, Coral Tree Farm, à seulement quelques kilomètres de la ville. La propriétaire Laurel, est une dame douce et attentionnée. Elle nous propose des fruits et légumes "bio"de saison qu'elle va ceuillir pour nous.
Je crois que mon sac Proenza Schoueler va être un peu juste pour mettre en plus les tomates vintage.

Heureusement, mon amie à son large cabas.
Elles échangent enthousiastes des recettes et je me surprends à participer.  Un gars aux cheveux longs, les bras chargés de fleurs de tournesol fanés ( ne me demandez pas ce qu'il en a fait !) nous propose du basilic et du romarin, à couper soi même.
Wow !
Au retour, je suis ivre du grand air, mon amie, saine et végétarienne ( pas moi, je n'y arrive toujours pas! ), prépare le déjeuner en un tour de main, me donne une tasse de thé vert... Mes papilles frémissent en voyant le plat de pâtes simplement assaisonnés d'huile d'olive, basilic frais et tomates.
Qui a dit que nourriture et mode ne faisaient pas bon ménage ?





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